Twitter FIZ

Beveiliger

De bedrijventerreinen Genemuiden en Hasselt werken samen met beveiliger Trigion. Een betrokken, betrouwbare en pro-actieve beveiligingspartner. De surveillance vindt plaats in combinatie met intelligent cameratoezicht en geavanceerde communicatiemiddelen voor een snelle alarmopvolging.

Nadat de melding bij de AlarmServiceCentrale binnen is gekomen ontvangt de projectsurveillant de melding op zijn PDA. De surveillant wordt naar de melding gestuurd en communiceert rechtstreeks in de database van Trigion, zodat de aanrijdtijden altijd inzichtelijk zijn. Na afhandeling van de melding worden de bevindingen per e-mail naar de opdrachtgever verzonden.

Back-up voertuig
Is de surveillant belast met meerdere meldingen of nodig bij een calamiteit, dan dirigeert Trigion de melding naar een back-up voertuig. Dit back-up voertuig moet binnen 15 minuten de werkzaamheden van de projectsurveillant overnemen. Trigion beschikt over meerdere dienstauto’s in verschillende gebieden.

Waarschuwingsadressen
Kloppen uw waarschuwingsadressen nog die u destijds hebt opgegeven? Natuurlijk wilt u na werktijd met een veilig en gerust gevoel naar huis of met vakantie. Check minimaal 1 maal per jaar uw waarschuwingsadressen, zodat wij u in geval van een calamiteit te allen tijde op de hoogte kunnen brengen. Heeft u geen alarmopvolging of mochten uw contactpersonen tegelijk met u op vakantie zijn, geef dit dan tijdig aan uw alarmcentrale door. U kunt dan een tijdelijk waarschuwingsadres opgeven dat bij een alarmmelding in uw vakantieperiode gewaarschuwd wordt. Bent u aangesloten op de meldkamer van Trigion dan kunt wijzigingen doorgeven aan:

AlarmServiceCentrale
Karel Doormanweg 4
3115 JD Schiedam
T  088-2981500
F  088-2981546
alarmcentrale@trigion.nl
www.trigion.nl